Calendar cultural

Read More Evenimentele din această săptămână
Read More Vezi toate evenimentele

Read MoreProgram Teatrul Radu Stanca

Read MoreProgram Teatrul GONG

Read MoreStagiunea de concerte

Read MoreExpozitii la Muzeul Brukenthal

Read MoreExpozitii la Muzeul ASTRA

Căutare evenimente

Cauta dupa keyword
Cauta in titlu
Cauta in continut

Alege un interval:

Evenimentele pe luni:

Detaliu eveniment

ÎNAPOI

PURICELE IN URECHE de Georges Feydeau

PROGRAMUL URMĂTOR:

Evenimentul nu are loc in aceasta perioada
Unde are loc: Teatrul Radu Stanca
Print Friendly and PDF

regia: Şerban Puiu
decorul: Lia Manţoc si Alin Gavrilă
costumele: Lia Manţoc
ilustratia muzicala: Şerban Puiu
distributia: Nicu Mihoc, Cătălin Pătru, Adrian Neacşu, Liviu Vlad, Cristian Stanca, Dan Glasu, Viorel Raţă, Florin Coşuleţ, Cătălin Neghină, Mariana Mihu, Raluca Iani, Cristina Stoleriu, Codruța Vasiu/ Iulia Maria Popa, Cristina Ragos, Laura Maria Ilea, Ali Deac

durata aproximativa: 1h45min
pret bilete: 20 lei; redus 10 lei

Puricele în ureche impune un teatru de relatii, un teatru în care predomina comicul de situatie, iar situatiile, desi simple, cu cât sunt mai încurcate si mai imposibil de rezolvat, cu atât devin mai verosimile si mai profund umane.
Universul personajelor este unul pestrit, viu si mereu în miscare: înalta societate a saloanelor pariziene, doctorul, majordomul încornorat în fata propriilor ochi, patronii unui bordel de lux, spaniolul împreuna cu sotia, bucatareasa cocheta, englezul-scotian, toti se perinda de la Hotelul “Motanasul Gentilom” la Casa Chandebise, purtati de acelasi carusel al încurcaturilor. Toata lumea fuge dupa toata lumea si, în acelasi timp, ei fug unii de altii.
Intriga este reprezentata de bretelele lui Chandebise, daruite varului sau, Camille. Pentru ca medicul i-a recomandat sa poarte bretele speciale, Chandebise face cadou toate celelate bretele varului sau. Acesta, într-o escapada amoroasa la Hotelul “Motanasul Gentilom” îsi uita bretelele acolo. Într-o zi, pe când doamna Chandebise îsi desfasoara obisnuita activitate de
a desface scrisorile sotului, doar pentru a vedea ce scrie-n ele, deschide un colet postal ce contine bretelele lui Chandebise. De aici încurcatura se dezvolta, caci dupa un scenariu conceput de prietena ei cea mai buna, doamna Chandebise îi scrie o scrisoare anonima sotului, prin care îi da o întâlnire (la care se va prezenta) chiar la Hotelul “Motanasul Gentilom”. Într-un final, dupa multa alergatura, betii, amenintari cu moartea si râsete, enigma este deslusita chiar de catre autoarea ei.

Spectacol prezentat de Banca Comercială Carpatica

Dacă v-a plăcut aceast eveniment vă rugăm să votaţi:
49 voturi
|
print format |tell a friend


Adaugă un comentariu

 
 

 
     
Home|Evenimente|Institutii de cultura|Muzee|Istoria culturala|Personalitati|Biserici istorice
© 2011 Primaria Municipiului Sibiu | Design by MB Solutions SRL, All Rights Reserved.