primaria PRIMARIA MUNICIPIULUI SIBIU
BIROUL DE PROMOVARE SI DEZVOLTARE IN TURISM
www.turism.sibiu.ro
CINE M-A văzut la Habitus: FRUMOASELE ZILE DIN ARANJUEZ .

CINE M-A văzut la Habitus: FRUMOASELE ZILE DIN ARANJUEZ

Cand are loc: 11.01.2017
Ora: 20:00
Unde se desfasoara: Libraria Habitus

CINE M-A văzut la Habitus dă start din nou la filme. Miercuri, 11 ianuarie, de la ora 20.00, la Librăria Habitus, cinefilii sibieni sunt invitați să vizioneze cel mai recent lungmetraj al consacratului regizor, Wim Wenders: FRUMOASELE ZILE DIN ARANJUEZ, o dramă romantică, nominalizat pentru Leul de Aur la Festivalul de Film la Veneția 2016, cu o interpretare specială a celebrului artist, Nick Cave.

Sinopsis:
O zi frumoasă de vară. O grădină. O terasă. O femeie și un bărbat la o masă, la umbra unui copac, în adierea molcomă a vântului de vară. La orizont, peste câmpia întinsă, silueta Parisului. Începe conversația: întrebări și răspunsuri despre experiențe sexuale, despre amintiri, esența verii și diferența dintre femei și bărbați, cu ilustrarea ambelor perspective. Pe fundal, în casa ce se deschide spre terasă, stă un scriitor și observă discuția bărbatului cu femeia. Îl vedem pe scriitor în plin proces de creație, imaginând dialogul și așternându-l pe pagina albă. Sau poate este exact invers? Poate cele două personaje îi spun ce să scrie: un lung dialog final dintre un bărbat și o femeie.

Preţ bilet: 13 lei (film + ceai/ espresso).
Rezervări: 0733956223 | 0269 250 383.

CINE M-A văzut la Habitus este un eveniment organizat de Librăria Habitus şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu, cu sprijinul Cine Europa.

Parteneri Sibiu: Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.