Festivalul ARTmania

festival

ARTMANIA FESTIVAL 2017

PROGRAMUL

Vineri, 28.07.2017, Ora: 20:00
Sambata, 29.07.2017, Ora: 20:00

ARTMANIA FESTIVAL 2017

Prima ediţie: 2006

Organizator:
S.C ARTmania Events S.R.L
Web: www.artmaniafestival.ro

ARTMANIA FESTIVAL 2017

28-29 iulie 2017

Tarja, Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six, Riverside, Beyond the Black si Walkways sunt primele trupe confirmate pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului ARTmania, care se întoarce cu un line-up de excepție în Piața Mare din Sibiu, în perioada 28-29 iulie. Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a ediție a festivalului promite, pe durata a două zile, concerte cu cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriți ai marilor festivalurilor internaționale, un mix de stiluri și genuri, care răspunde așteptărilor celor interesați, an de an, de festivalul de la Sibiu. Festivalul ARTmania se desfășoară anul acesta sub egida “Take a Stand”, o campanie de încurajare a implicării civice și a coeziunii sociale și o declarație pentru apărarea valorilor europene.

Anul acesta, în perioada festivalului, va fi lansat programul “Sibiu – Festival City”, un proiect inițiat de ARTmania. Pe lângă o ofertă culturală bogată – concerte, expoziții, lansări de carte sau film – platforma “Sibiu – Festival City” va găzdui și prima ediție a reuniunii internaționale East European Music Conference (EEMC).

Abonamentele au fost puse în vânzare astăzi,  pe kompostor.ro, iar primele 300 de abonamente au prețul special de 150 de lei. După epuizarea acestora, în prima perioadă de pre-sale, prețul unui abonament va fi de 190 de lei. 

Aţi văzut acest eveniment?
V-a plăcut?
print formattell a friend
Home|Evenimente|Institutii de cultura|Muzee|Istoria culturala|Personalitati|Biserici istorice
© 2011 Primaria Municipiului Sibiu | Design by MB Solutions SRL, All Rights Reserved.