Programul Festivalului Internaţional de Teatru

Print Friendly and PDF
fits
Festivalul International de Teatru de la Sibiu 2015

Durata: 12-21 iunie 2015

Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu își propune să continue tradiția unei oferte culturale la cel mai înalt nivel. Timp de zece zile, oraşul Sibiu se transformă într-o scenă uriaşă cu artişti din toate colţurile lumii ce prezintă spectacole de teatru, dans, muzică, circ şi instalaţii, dar și expoziții, conferințe, lansări de carte sau filme în peste 60 de spaţii, printre care pieţe publice, biserici, situri istorice, pub-uri şi clasicele săli de spectacol.
Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu reprezintă cel mai complex festival anual din România, fiind recunoscut internaţional ca cel de-al treilea festival de artele spectacolului din Europa, ca amploare şi dimensiune, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Festivalul de la Avignon (Franţa).

EXPOZITII DESCHISE IN PERIOADA FESTIVALULUI

08:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca” - Zidul exterior
ZIARUL ORIZONTAL, VOL. 3
Dan Perjovschi & Co.
ROU / PLATFORMA DE ARTE VIZUALE / 24H

08:00
Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” - Gard
EXPOZIȚIE: FOTOGRAFIA UCIDE OAMENII
Fotografii din spectacolele lui
Tadeusz Kantor
ROMANO MARTINIS
POL / EXPOZIŢII / 24H

08:00
Teatrul Gong - Etaj
EXPOZIŢIE DE DESENE: LUMEA CEA VESELĂ A LUI TERUKO
TERUKO SHINKA
JPN / EXPOZIŢII / 6H

09:00
Teatrul Gong - Foaier parter
EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE: MEMORABILA LUME TEATRALĂ A LUI KAZUYOSHI KUSHIDA
AKIO KUSHIDA
JPN / EXPOZIŢII / 6H

09:00
Primăria Municipiului - Curtea interioară
EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE -
MIHAELA MARIN & SEBASTIAN MARCOVICI
ROU / EXPOZIŢII / 7H

09:00
Hotel Continental Forum - Lobby
EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE: FOTOPASIUNE PENTRU TEATRU
ADRIAN BULBOACĂ
ROU / EXPOZIŢII / 12H

10:00
Primăria Municipiului - Centrul de Informare Turistică
EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE - KENNETH REYNOLDS
GBR / EXPOZIŢII / 8H

10:00
Facultatea de Medicină - ULBS
LABORATORUL EDS
(Ecologie Diversitate Energie)
JPN / EXPOZIŢII / 8H

14:00
Casa de Cultură a Sindicatelor - Foaier
EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ŞI SCULPTURĂ - NECULAI PĂDURARU
OMAGIU LUI DAN HĂULICĂ
ROU / EXPOZIŢII / 3H


DESCARCA PROGRAMUL FITS 2015 (PDF)

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 354 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Vineri, 12 iunie 2015

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
LUNA VERDE
UN FILM DE ALEXA VISARION
Invitat: Alexa Visarion
ROU / FILM / 1H18MIN

16:00
TNRS Sala Studio
LEGENDA CELOR 47 SAMURAI
Dans, 1h, 20 lei

17:00
BRD Scena 9
INGREDIENTELE CIRCULUI
circ, 1h 30min, 40lei; 30lei

17:00
Teatrul Național Radu Stanca
MAMELOSCHN - LIMBA ÎN CARE SĂ NE ÎNȚELEGEM CU TOȚII

teatru,  1h 30m,  40 lei, 30 lei

17:00
Biserica Sf. Ioan
SUNETUL MUZICII GOSPEL
Muzica, 50 min, 15 lei

17:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
O LUME DE BASM
Strada, 45 min

18:00
Casa de Cultură a Sindicatelor
FRITZ KATER - I AM SEARCHING FOR I:N:R:I
COORDONATOR WORKSHOP: ARMIN PETRAS
DEU-ROU / ATELIER / 5H

18:15
Pietonală Nicolae Bălcescu
CARNAVALUL ÎNCEPE CU SAMBA!
Strada, 45 min

19:00
Casa de Cultură a Sindicatelor - Sala Mare
ȘASE PERSONAJE ÎN CĂUTAREA UNUI AUTOR
Teatru,  1h 50min,  30 lei; 20 lei

19:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
INVITAȚIE MUZICALĂ ÎN KIKIRISTAN
Strada,  45 min

19:45
Pietonală Nicolae Bălcescu
CARNAVALUL ÎNCEPE CU SAMBA!
Strada,  45 min

20:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
HARAP ALB
Teatru, 1h, 20lei; 15lei

20:00
CAVAS - ULBS
ISTORIA COMUNISMULUI POVESTITĂ PENTRU BOLNAVII MINTALI
Teatru, 1h 30min, 15lei; 10 lei

20:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
O LUME DE BASM
Strada, 45 min

21:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
CENUȘĂREASA
Teatru, 1h 40min, 30 lei; 20 lei

21:30
Piața Mare
CONCERT DELIA & BAND
Muzica, 1h

22:00
Sala Thalia
CARMEN
Teatru, 1h 15min, 30lei; 10lei

22:00
TNRS Sala Faust
FAUST
Teatru, 2h, 40 lei

22:00
BRD Scena 9
INGREDIENTELE CIRCULUI
circ, 1h 30min, 40lei; 30lei

22:30
Piața Mare
BIG BANG
Strada, 60 min

23:45
Piaţa Teatrului
FOCURI DE ARTIFICII
Strada, 12 min

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 107 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Sambata, 13 iunie 2015

11:00
Librăria Habitus
TEATRUL ŞI POLITICA CULTURALĂ ÎN EUROPA ACTUALĂ
Emmanuel Demarcy-Mota în dialog cu George Banu
FRA-ROU

11:00
Parcul Sub Arini
JOCUL DE-A TEATRUL - 4 PUNCTE CARDINALE
Teatru, 2h

13:00
Librăria Habitus
ANTOLOGIA PIESELOR PREZENTATE ÎN SECȚIUNEA „SPECTACOLE-LECTURĂ”, FITS, EDIȚIA 2015
Selecție de Claudia Domnicar. Editura Paideia, 2015
„GROWING SMART / SMART GROWING. ANTOLOGIA DE TEXTE FITS, EDIȚIA 2015”
Editată de Ion M. Tomuș. Editura Universității „Lucian Blaga” Sibiu, 2015 „CONVERSAȚII CULTURALE”
Coordonatori: Noel Witts și Lavinia Alexe.
Editura Universității „Lucian Blaga” Sibiu, 2015
INVITAȚI: CONSTANTIN CHIRIAC, ION M. TOMUȘ, NOEL WITTS, LAVINIA ALEXE
Moderator: Octavian Saiu
ROU / CARTE / 45MIN

13:00
Shopping City Sibiu
MADE IN KIKIRISTAN
Muzica, 45 min

14:00
Librăria Humanitas
JOËL POMMERAT - REUNIFICAREA CELOR DOUĂ COREI LA RÉUNIFICATION DES DEUX CORÉES
Traducere de Vlad Russo
Regia: Bogdan Sărătean
INVITAŢI: VLAD RUSSO, RADU-ALEXANDRU NICA
Moderator: Cătălin Ştefănescu
FRA / SPECTACOLE LECTURĂ / 1H30MIN

14:30
Atrium Café (Bursa de Spectacole)
CONVERSAŢII CULTURALE CU NOEL WITTS
CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H

15:30
Casa de Cultură a Sindicatelor - Foaier
REVISTA SECOLUL 21, NUMĂRUL „OMAGIU LUI DAN HĂULICĂ”
Invitați: Neculai Păduraru, Alina Ledeanu, George Banu, Constantin

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
RINOCERII: RHINOCÉROS
Adaptarea cinematografică după piesa omonimă a lui Eugène Ionesco, regizată de Emmanuel Demarcy-Mota
Regie film: Dominique Thiel
INVITAȚI: EMMANUEL DEMARCY-MOTA, GEORGE BANU
FRA / FILM / 2H

16:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
DERVISH - DANSUL CĂLUGĂRULUI
Dans, 1h cu pauză, 20 lei

17:00
Casa de Cultură a Sindicatelor - Sala Mare
ȘASE PERSONAJE ÎN CĂUTAREA UNUI AUTOR
Teatru, 1h 50min, 30 lei; 20 lei

18:00
Sala Thalia
CARMEN
Teatru, 1h 15min, 30lei; 10lei

18:00
Dedeman
LECȚIA DE SAMBA
Strada  45 min

18:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
O LUME DE BASM
Strada, 45 min

19:30
Pietonală Nicolae Bălcescu
CARNAVALUL ÎNCEPE CU SAMBA!
Strada, 45 min

20:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
CENUȘĂREASA
teatru, 1h 40min, 30 lei; 20 lei

20:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
DERVISH - DANSUL CĂLUGĂRULUI
Dans, 1h cu pauză, 20 lei

20:00
Teatrul Gong - Sala etaj
FERMA ANIMALELOR
Teatru, 1h 20min, 20 lei

20:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
INVITAȚIE MUZICALĂ ÎN KIKIRISTAN
Strada, 45 min

20:30
Pietonală Nicolae Bălcescu
CARNAVALUL ÎNCEPE CU SAMBA!
Strada, 45 min

21:00
Biserica Foticată Cisnădioara
SUNETUL MUZICII GOSPEL
Muzica, 50 min, 15 lei

21:15
Pietonala Nicolae Bălcescu
O LUME DE BASM
Strada, 45 min

22:00
Piața Mare - Scenă
CONCERT HOLOGRAF
Muzica  1h

22:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca”
FANTOMA E AICI
teatru, 1h 55min, 30 lei; 20 lei

23:00
TNRS Sala Studio
DOMNUL DELICAT
Dans, 45min, 20 lei

23:00
CAVAS - ULBS
PICNIC PE CÂMPUL DE LUPTĂ
Teatru, 1h, 15lei; 10lei


Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 83 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Duminica, 14 iunie 2015

11:00
Librăria Habitus
TADEUSZ KANTOR: BIOGRAFIE,
ARTĂ ŞI ISTORIE
Krzysztof Plesniarowicz în dialog cu George Banu
POL-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII /
1H30MIN

11:00
Parcul Sub Arini
JOCUL DE-A TEATRUL - 4 PUNCTE CARDINALE
Teatru  2h

13:00
Librăria Habitus
GEORGE BANU: „TEATRUL - NEÎMPLINIRI SOLITARE, ÎMPLINIRE COMUNĂ” (CD), REGIA: GAVRIIL PINTE, 2015
GEORGE BANU: „PARISUL PERSONAL - CASA CU DARURI”, EDITURA NEMIRA, 2015
GEORGE BANU: „APROAPE DE SCENĂ”, EDITURA CURTEA VECHE, 2013
Invitați: George Banu și Gavriil Pinte
ROU / CARTE / 45MIN

14:00
Atrium Café (Bursa de Spectacole)
CONVERSAŢII CULTURALE CU NOEL WITTS
CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
AFERIM!
UN FILM DE RADU JUDE
Invitat: Radu Jude
ROU / FILM / 1H55MIN

16:00
TNRS Sala Studio
ANTISOCIAL
Teatru, 1h, 20 lei

16:00
Biserica Romano-Catolică
JAZZ MEETS CLASSIC
Teatru, 50min, 15 lei

16:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
MOSCOVA MAHMURĂ
Teatru, 1h 20 m, 20 lei

17:00
Dedeman
FANFARA IMPERIALĂ DIN KIKIRISTAN
Strada, 45 min

17:00
Casa de Cultură a Sindicatelor - Sala Studio, intrarea C
BOGDAN GEORGESCU - ANTISOCIAL
Regia: Bogdan Georgescu
Invitaţi: Bogdan Georgescu, Marina Constantinescu
Moderator: Cătălin Ştefănescu
ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H

17:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
SUFLET DE STATUIE
Strada  1h

18:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca”
VICLENIILE LUI SCAPIN
teatru, 2h, 30 lei, 20 lei

18:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
O LUME DE BASM: METAMORPHOSIS
CORONA-EVENTS ACOMPANIATĂ DE IMPERIAL KIKIRISTAN
ITA-FRA / STRADĂ / 45MIN

19:00
SALA THALIA
MOZART ROCKS
Muzica, 1h 35min, 30lei; 10lei

19:00
BRD Scena 9
VISÂND VIITORUL
Teatru, 1h 30m, 30lei; 20 lei

19:15
Pietonală Nicolae Bălcescu
CARNAVALUL ÎNCEPE CU SAMBA!
Strada, 45 min

20:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala etaj
FARMECUL ÎNTUNERICULUI
teatru, 1h, 20 lei

20:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
INVITAȚIE MUZICALĂ ÎN KIKIRISTAN
Strada, 45 min

20:00
Biserica Ursulinelor
SUNETUL MUZICII GOSPEL
Muzica, 50 min, 15 lei

20:30
Pietonală Nicolae Bălcescu
CARNAVALUL ÎNCEPE CU SAMBA!
Strada, 45 min

21:00
Biserica Fortificată Cisnădioara
TROIENELE
Teatru, 1h 10min, 20 lei; 15lei

21:00
Casa de Cultură a Sindicatelor – Sala Mare
VIZITA BĂTRÂNEI DOAMNE
Teatru, 1h 50min, 30 lei, 20 lei

21:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
O LUME DE BASM: METAMORPHOSIS
CORONA-EVENTS ACOMPANIATĂ DE IMPERIAL KIKIRISTAN
ITA-FRA / STRADĂ / 45MIN

22:00
TNRS Sala Faust
FAUST
Teatru, 2h, 40 lei

22:15
Piața Mare
MICUL NEMO ÎN ȚARA VISELOR
Strada, 60 min

23:00
Sala Cavas ULBS
CÂINELE GRĂDINARULUI
Teatru, 1h 50min, 15 lei; 10 lei

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 75 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Luni, 15 iunie 2015

14:00
Librăria Humanitas
VALENTIN NICOLAU - OM FĂRĂ OM (ORIUNDE MĂ DUC, NUMAI DE MINE DAU)
Traducerea de Anca Bărbulescu
Regia: Bogdan Sărătean
Invitaţi: George Banu, Pr. Constantin Necula
Moderator: Cătălin Ştefănescu
ROU / SPECTACOLE LECTURĂ / 1H30MIN

14:00
Atrium Café (Bursa de Spectacole)
CONVERSAŢII CULTURALE CU NOEL WITTS
CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
NEW CINEMA KABUKI: SANNIN KICHISA
Regie și adaptare cinematografică: Kazuyoshi Kushida
Invitat: Kazuyoshi Kushida
Moderator: Ionuț Sociu
JPN / FILM / 2H15MIN

16:00
Teatrul pentru copii si tineret Gong - sala etaj
5 NUANTE DE NEGRU
Teatru, 50 min, 15 lei; 20 lei

16:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
CE RĂU E SĂ NU ȘTII
Teatru, 1h 15min, 20 lei, 15 lei

17:00
Biserica Romano-Catolică
SUNETUL MUZICII GOSPEL
Muzica  50 min  15 lei

17:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
ATENȚIE, ZBURĂM SPRE LUNĂ!
Strada  60 min

18:00
Casa de Cultură a Sindicatelor – Sala Mare
CHARLIE MANDELBAUM - O POARTĂ CÂT O SPERANȚĂ
Dans ,  1h 10min,  40lei; 30lei

18:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
MOSCOVA MAHMURĂ
Teatru  1h 20 m  20 lei

18:30
Piața Mică
CASCADORUL ERNEST
Strada, 45 min

18:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
SPECTACOLUL TOBELOR
Strada, 1h

19:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
SUFLET DE STATUIE
Strada  1h

20:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
CE RĂU E SĂ NU ȘTII
Teatru  1h 15min  20 lei, 15 lei

20:00
Sala Thalia
LOST IN THE STARS
Muzica  1h 15min  30 lei; 10 lei

20:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
ATENȚIE, ZBURĂM SPRE LUNĂ!
Strada  60 min

20:30
Piața Mică
CASCADORUL ERNEST
Strada, 45 min

21:00
Biserica Fortificată Cisnădioara
TROIENELE
Teatru, 1h 10min, 20 lei; 15lei

21:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
SPECTACOLUL TOBELOR
Strada, 1h

22:00
Teatrul Național Radu Stanca
NATHAN ÎNȚELEPTUL
Teatru  2h 25min cu pauza  40 lei; 30lei

22:00
BRD Scena 9
WEST SIDE STORY
Musical, 2h 30min cu pauză, 30 lei, 20 lei

23:00
CAVAS - ULBS
ȘASE PORTRETE CU UN PESCĂRUȘ PE FUNDAL
Teatru  1h 15min  15lei; 10lei

23:00
TNRS Sala Studio
PROFEȚII
Teatru, 1h 15min, 20 lei

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 46 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Marti, 16 iunie 2015

11:00
Librăria Habitus
TEATRU, DINCOLO DE CUVÂNT ARMIN PETRAS ȘI BERIT SCHUCK ÎN DIALOG
CU OCTAVIAN SAIU
DEU-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII /
1H30MIN

13:00
Librăria Habitus
SCENA.RO, NR. 28/1/2015: „CUM SĂ CELEBREZI MEMORIA CULTURALĂ - CENTENAR TADEUSZ KANTOR”
(www.revistascena.ro)
Invitaţi: Cristina Modreanu,
Mirella Patureau
ROU / CARTE / 45MIN

13:00
Hotel Ibis - Sala Turandot (Bursa de Spectacole)
DIALOG CULTURAL ROMÂNOCHINEZ SUB AUSPICIILE DIALOGULUI INTERNAȚIONAL
INVITAȚI: CONSTANTIN CHIRIAC, SILVIA MACREA, HUGO DE GREEF
CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H

14:00
Casa de Cultură a Sindicatelor
FRITZ KATER - I AM SEARCHING FOR I:N:R:I
Traducerea de Ciprian Marinescu
COORDONATOR WORKSHOP: ARMIN PETRAS
Invitaţi: Ciprian Marinescu, Cristina Modreanu
Moderator: Cătălin Ştefănescu
DEU-ROU / SPECTACOLE ATELIER / 2H

14:00
CJPCT „Cindrelul - Junii” Sibiu (Bursa de Spectacole)
MEETING AND CLASSES WITH CHOREOGRAPHERS
CU GIGI CĂCIULEANU ŞI BARAK MARSHALL
ROU-ISR / ATELIER / 2H30MIN

14:00
Atrium Café (Bursa de Spectacole)
CONVERSAŢII CULTURALE CU NOEL WITTS
CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H

14:00
Piața Mică
UN ZÂMBET ÎN DAR
Strada  45 min

15:00
Hotel Ibis - Sala Turandot (Bursa de Spectacole)
FESTIVAL READINGS
Cu Joseph V. Melillo, Marie-Hélène Falcon, Esther Charron
MODERATOR: HUGO DE GREEF
CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 2H

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
CLASA MOARTĂ: THE DEAD CLASS
Un spectacol de Tadeusz Kantor
Regie film: Andrzej Wajda
PRODUS DE TELEVIZIUNEA POLONĂ
Invitat: George Banu
Moderator: Ionuț Sociu
POL / FILM / 1H12MIN

16:00
Sala Lectoratul Francez (Facultatea de Litere) - ULBS
ÎNTÂLNIRI TEATRALE: TEATRUL TÂNĂR FRANCOFON: THEATRICAL MEETINGS: THE YOUNG
FRANCOPHONE THEATRE
Cu Émile Lansman, Xavier Carrar, Lise Martin, Gustave Akakpo, Celine Delbecq, Marilyn Perreault, Pascal Brullemans și Alba Simina Stanciu
FRA-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 2H

16:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala etaj
SUSPENDAȚI ÎN CUI
Teatru  2h 10min  20 lei; 15 lei

16:30
Piața Mare
SUNETE ÎN MIȘCARE
Strada  30 min

17:00
Sala Thalia
OCTAVIAN SAIU, „HAMLET ŞI NEBUNIA LUMII”, EDITURA PAIDEIA, 2014
INVITAȚI: OCTAVIAN SAIU, LUDMILA PATLANJOGLU, CONSTANTIN CHIRIAC
ROU / CARTE / 45MIN

17:00
Biserica Romano-Catolică
MAI PRESUS DE FADO
Muzica  1h 20 min  15 lei;

17:30
Piața Mică
JOACA DE-A MUZICA
Strada  1h

18:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
ATENȚIE, ZBURĂM SPRE LUNĂ!
Strada  60 min

18:00
Sala Thalia
ETERNUL SHAKESPEARE
Teatru  2h  20 lei; 10 lei

18:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
TATTOO
teatru  2h 10min  30 lei; 20 lei

18:30
Piața Mică
CASCADORUL ERNEST
Strada, 45 min

18:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
SPECTACOLUL TOBELOR
Strada  1h

19:15
Piața Mică
DE PROFESIE JONGLEURI
Strada  45 min

19:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
SUFLET DE STATUIE
Strada  1h

20:00
Casa de Cultură a Sindicatelor – Sala Mare
IMAGINE ALL THE PEOPLE
Dans  1h 20min  30 lei; 20 lei

20:00
Piața Mică
LUMEA LUI COSTRINI
Strada  60 min

20:15
Piața Mare
SUNETE ÎN MIȘCARE
Strada  30 min

20:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
ATENȚIE, ZBURĂM SPRE LUNĂ!
Strada  60 min

21:00
Piața Mică
DE PROFESIE JONGLEURI
Strada  45 min

21:00
Biserica Fortificată Cisnădioara
DOMNIȘOARA IULIA
Teatru  2h 20min  20lei; 15lei

21:30
Piața Mare
SUNETE ÎN MIȘCARE
Strada  30 min

21:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
SPECTACOLUL TOBELOR
Strada  1h

22:00
Piaţa Mare - Scenă Mare
ÎN INIMA NOPȚII - EPISODUL HAMLET
Teatru  1h 30min  30 lei

22:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca”
MEIN KAMPF
teatru  2h 30min cu pauză  40 lei; 30 lei

22:00
Piața Mică
UN PIAN...LA ÎNĂLȚIME!
Strada  30 min

22:00
BRD Scena 9
WEST SIDE STORY
Musical, 2h 30min cu pauză, 30 lei, 20 lei

22:45
Perete Piaţa Mică
UN ALTFEL DE GRAFFITI
Strada  25 min

23:00
CAVAS - ULBS
KATHIE ȘI HIPOPOTAMUL: KATHIE AND THE HIPPOPOTAMUS
După: Mario Vargas Llosa
Regia: Larisa Nuțescu
UNIVERSITATEA „LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU/ UNIVERSITATEA „BABEȘ BOLYAI” CLUJ NAPOCA
ROU / TEATRU / 1H30MIN
TRADUCERE ÎN LIMBA ENGLEZĂ
PREŢ BILETE: 15 LEI; 10 LEI

23:30
Perete Piața Mică (lângă Librăria Habitus)
REAL VERSUS VIRTUAL: YOU-TOPIA!
BANDART PRODUCTIONS
HUN / NEW MEDIA & DANS / 18MIN

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 47 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Miercuri, 17 iunie 2015

11:00
Librăria Habitus
ÎN JURUL ZIDULUI
Dan Perjovschi, Andrei Oișteanu și Daria Ghiu în dialog cu Octavian Saiu
ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII /
1H30MIN

11:00
Librăria Habitus
DAN PERJOVSCHI, ZIARUL ORIZONTAL 2010-2015
Editura Idea, Cluj-Napoca, 2015
Invitaţi: Dan Perjovschi, Andrei Oișteanu
ROU / CARTE / 1H30MIN

13:00
Librăria Habitus
„REGIZORUL - DRAMATURG. NOII CREATORI DE TEATRU AI EUROPEI.”
Editată de Iulia Popovici. Editura Tact, Cluj- Napoca, 2015
Invitați: Iulia Popovici, Constantin Chiriac, Cătălin Ștefănescu
ROU / CARTE / 45MIN

14:00
Librăria Humanitas
DANIEL VERONESE - DIN MINUNATA LUME A ANIMALELOR: CONVERSAȚIE NOCTURNĂ
Traducerea de Luminiţa Voina-Răuţ
Regia: Bogdan Sărătean
Invitaţi: Luminița Voina-Răuț,
Radu-Alexandru Nica
Moderator: Cătălin Ştefănescu
ARG / SPECTACOLE LECTURĂ / 1H30MIN

14:00
CJPCT „Cindrelul - Junii” Sibiu (Bursa de Spectacole)
MEETING AND CLASSES WITH
CHOREOGRAPHERS CU JIN XING
CHN / ATELIER / 2H30MIN

14:00
Atrium Café (Bursa de Spectacole)
CONVERSAŢII CULTURALE CU NOEL WITTS
CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H

14:00
Piața Mică
UN ZÂMBET ÎN DAR
Strada  45 min

15:30
Hotel Ibis - Sala Turandot (Bursa de Spectacole)
FESTIVAL READINGS
Cu Marie-Hélène Falcon, Esther Charron, Joseph V. Melillo
Moderator: Hugo de Greef
CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 2H

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
WIELOPOLE, WIELOPOLE
Un spectacol de Tadeusz Kantor
Regie TV: Stanislaw Zajaczkowski
PRODUS DE TELEVIZIUNEA POLONĂ
Invitat: George Banu
Moderator: Ionuț Sociu
POL / FILM / 1H30MIN

16:00
Sala Lectoratul Francez (Facultatea de Litere) - ULBS
ÎNTÂLNIRI TEATRALE: TEATRUL TÂNĂR FRANCOFON: THEATRICAL MEETINGS: THE YOUNG FRANCOPHONE THEATRE
Cu Émile Lansman, Xavier Carrar, Lise Martin, Gustave Akakpo, Celine Delbecq, Marilyn Perreault, Pascal Brullemans și Alba Simina Stanciu
FRA-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 2H

16:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu
GIRAFE - Fabulă urbană #1
teatru  1h 45min  30 lei; 20 lei

16:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala etaj
HOTEL
teatru  1h 05min  20 lei

16:30
Piața Mare
SUNETE ÎN MIȘCARE
Strada  30 min

17:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
CONCERT FANFARA DE LA COZMEȘTI
Muzica  1h

17:00
CAVAS - ULBS
SĂ NU MĂ PĂRĂSEȘTI
Teatru  1h 50min  15lei; 10lei

17:30
Piața Mică
JOACA DE-A MUZICA
Strada  1h

18:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
INVAZIE ÎN ALB
Strada  30 min

18:00
Casa de Cultură a Sindicatelor – Sala Mare
ȚARA MIRACOLELOR
Dans  1h  40 lei; 30 lei

18:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
DESPRE LUMEA PERICULOASĂ A ANIMALELOR - MIEII
Teatru  1h 15min  20 lei

18:00
Catedrala Evanghelică
IOV, SUITA NR.2 PENTRU ORGĂ ȘI POVESTITOR
Muzica  50 min  15 lei

18:15
Piața Mică
DE PROFESIE JONGLEURI
Strada  45 min

19:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
SUB ARIPA ÎNGERULUI
Strada  2h

19:30
Piața Mică
LUMEA LUI COSTRINI
Strada  60 min

19:30
Piața Mare
SUNETE ÎN MIȘCARE
Strada  30 min

20:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
ÎNSEMNĂRILE UNUI NEBUN
Teatru  1h 30min  30 lei; 20 lei

20:00
Sala Thalia
MUZICĂ DIN MONGOLIA CENTRALĂ
muzica  1h 30min cu pauză  30 lei; 10 lei

20:00
Biserica Ursulinelor
MAI PRESUS DE FADO: AGUAENLABOCA
MARIA BERASARTE
ESP-PRT / MUZICĂ / 1H20MIN
PREŢ BILETE: 15 LEI

20:45
Piața Mică
DE PROFESIE JONGLEURI
Strada  45 min

21:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
CONCERT FANFARA DE LA COZMEȘTI
Muzica  30 min

21:00
Biserica Fortificată Cisnădioara
DOMNIȘOARA IULIA
Teatru  2h 20min  20lei; 15lei

21:00
SALA Virgil Flonda - ULBS
HORA IUBIRILOR
Dans  1h  15lei; 10lei

21:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
INVAZIE ÎN ALB
Strada  30 min

21:30
Piața Mică
CONCERT FANFARA DE LA
COZMEȘTI
ROU / STRADĂ / 30MIN

21:30
Piața Mare
SUNETE ÎN MIȘCARE
Strada  30 min

22:00
Teatrul National Radu Stanca Sibiu
BIZONI - Fabulă urbană #2
Teatru  1h 20min  30 lei; 20 lei

22:00
TNRS Sala Studio
CELE 5 DIMINEȚI
Teatru  2h  30 lei

22:00
Piaţa Mare - Scenă Mare
ÎN INIMA NOPȚII - EPISODUL HAMLET
Teatru  1h 30min  30 lei

22:00
Piața Mică
UN PIAN...LA ÎNĂLȚIME!
Strada  30 min

22:45
Perete Piaţa Mică
UN ALTFEL DE GRAFFITI
Strada  25 min

23:00
CAVAS - ULBS
JUBILEUL
Teatru  1h10min  15lei; 10lei

23:30
Perete Piaţa Mică
REAL versus VIRTUAL
Strada  18 min

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 44 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Joi, 18 iunie 2015

11:00
Librăria Habitus
BROOKLYN ACADEMY OF MUSIC: SUSȚINEREA NEÎNTRERUPTĂ A ARTEI ȘI CULTURII
JOSEPH V. MELILLO ÎN DIALOG CU OCTAVIAN SAIU
USA-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII /
1H30MIN

11:00
Hotel Ibis - Sala Turandot (Bursa de Spectacole)
CITIES ON STAGE: IERI, ASTĂZI, MÂINE?
BEL-ESP-FRA-ITA-

13:00
Librăria Habitus
OLIVIER PY, „O MIE ȘI UNA DE DEFINIȚII ALE TEATRULUI”
Editura Tracus Arte, București, 2015
Invitaţi: Jean-Louis Colinet, George Banu, Constantin Chiriac, Gianina Cărbunariu, Edith Negulici, Vasile Mihalache
FRA-ROU-BEL / CARTE / 45MIN

14:00
Librăria Humanitas
PAWEL DEMIRSKI - DIAMANTELE SUNT CĂRBUNI CARE S-AU PUS PE TREABĂ
Traducerea de Sabra Daici
Regia: Bogdan Sărătean
Invitaţi: Sabra Daici, Arthur Zapalowski, Iulia Popovici
Moderator: Cătălin Ştefănescu
POL / SPECTACOLE LECTURĂ / 1H30MIN

14:00
CJPCT „Cindrelul - Junii” Sibiu (Bursa de Spectacole)
MEETING AND CLASSES WITH CHOREOGRAPHERS
Cu Brenda Angiel şi Silvia Macrea

15:00
Hotel Ibis - Sala Turandot (Bursa de Spectacole)
FESTIVAL READINGS
Cu Grace Lang, Joseph V. Melillo, Marie- Hélène Falcon
Moderator: Hugo de Greef
CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 2H

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
MÉDITERRANÉES
Un film de Olivier Py
Moderator: Ionuț Sociu
FRA / FILM / 32MIN

16:00
Sala Lectoratul Francez (Facultatea de Litere) - ULBS
ÎNTÂLNIRI TEATRALE: TEATRUL TÂNĂR FRANCOFON: THEATRICAL MEETINGS: THE YOUNG FRANCOPHONE THEATRE
Cu Émile Lansman, Xavier Carrar, Lise Martin, Gustave Akakpo, Celine Delbecq, Marilyn Perreault, Pascal Brullemans și Alba Simina Stanciu
FRA-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 2H

16:00
Teatrul Gong - Sala etaj
TEHNICA ÎNTREBĂRII - FRUMUSEŢEA RĂSPUNSULUI: INTERROGATIONS: WORDS OF THE ZEN MASTERS
Regie şi interpretare: Yoshi Oida
Cu participarea extraordinară a lui George Banu
YOSHI OIDA
JPN-FRA-ROU / TEATRU / 1H10MIN
TRADUCERE ÎN LIMBILE ROMÂNĂ ŞI ENGLEZĂ
SPECTACOL NERECOMANDAT CELOR SUB 16 ANI
PREŢ BILETE: 20 LEI

17:00
CAVAS - ULBS
MACBETH
Teatru  1h 30min  15lei; 10lei

17:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
CONCERT FANFARA DE LA COZMEȘTI
ROU / STRADĂ / 1H

17:30
Piața Mică
DISTRACȚIE CU APĂ
Strada  45 min

18:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
DESPRE LUMEA PERICULOASĂ A ANIMALELOR - MIEII
Teatru  1h 15min  20 lei

18:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
INVAZIE ÎN ALB
Strada  30 min

18:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca”
LECȚIA
teatru  1h 20min  40 lei; 30 lei

18:00
Catedrala Evanghelică
RITUALURI
RITUALS OF WORK, LOVE AND MARRIAGE THE MYSTERY OF BULGARIAN VOICES
BGR / MUZICĂ / 1H
PREŢ BILETE: 15 LEI

18:00
CNM ASTRA - Scena de pe lac
YELLOW BIRD DANCERS Show
Strada  2h

18:30
Piața Mică
DOMNIȘOARA HOOLA-HOOP
Strada  30 min

19:00
Biserica fortificată Cisnădioara
MAI PRESUS DE FADO
Muzica  1h 20 min  15 lei;

19:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
SUB ARIPA ÎNGERULUI
Strada  2h

19:15
Piața Mică
LUMEA LUI COSTRINI
Strada  60 min

20:00
Casa de Cultură a Sindicatelor – Sala Mare
VREAU SĂ FIU ALTFEL
Dans  1h 20min  30 lei; 20 lei

20:30
Piața Mică
DISTRACȚIE CU APĂ
Strada  45 min

21:00
Sala Thalia
FLAMENCO DE 5 STELE
dans  1h 15min  40 lei; 10 lei

21:00
SALA Virgil Flonda - ULBS
ORA BLU
Teatru  1h  15lei; 10lei

21:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
INVAZIE ÎN ALB
Strada  30 min

21:30
Piața Mică
CONCERT FANFARA DE LA COZMEȘTI
ROU / STRADĂ / 30MIN

22:00
BRD Scena 9
ÎN CĂUTAREA FERICIRII
Teatru  1h 10min  30lei; 20lei

22:00
Atrium Cafe
NĂSCUT ÎN 90
Teatru  1h 15min

23:00
TNRS Sala Studio
ISTORIA IMPOSTURII
Dans  1h  30 lei

23:00
CAVAS - ULBS
CORO NERO: THE BLACK CHOIR
De: Stanislav Cotton
Regia: Veronica și Cătălin Pătru
UNIVERSITATEA „LUCIAN BLAGA” DIN SIBIU
ROU / TEATRU / 1H
TRADUCERE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 46 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Vineri, 19 iunie 2015

11:00
Librăria Habitus
DANSUL CHINEZ PE SCENA LUMII
JIN XING ÎN DIALOG CU OCTAVIAN SAIU
CHN-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII /
1H30MIN

12:00
CNM ASTRA - Scena de pe lac
YELLOW BIRD DANCERS Show
Strada  2h

13:00
Librăria Habitus
DOINA LEVINTZA, „COSTUMUL DE TEATRU - DE LA SCHIŢĂ LA MIRACOL”
Invitaţi: Doina Levintza, Mihai Maniuțiu, George Banu
ROU / CARTE / 45MIN

14:00
Librăria Habitus
PLATFORMA INTERNAȚIONALĂ DE PREZENTARE A DOCTORATELOR EXCEPȚIONALE ÎN ARTELE SPECTACOLULUI ȘI MANAGEMENT CULTURAL
PLATFORMA DOCTORALĂ / 1H

14:00
Librăria Humanitas
DMITRI BOGASLOVSKI - IUBIREA LA OAMENI
Traducerea de Raluca Rădulescu
Regia: Bogdan Sărătean
Invitaţi: Radu Afrim, Raluca Rădulescu
Moderator: Cătălin Ştefănescu
BLR / SPECTACOLE LECTURĂ / 1H30MIN

15:30
CNM ASTRA - Scena de pe lac
YELLOW BIRD DANCERS Show
Strada  2h

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
YOSHI OIDA - AI VĂZUT LUNA?
YOSHI OIDA - HAVE YOU SEEN THE MOON?
Un documentar de Claudia Millke
YOSHI OIDA ÎN DIALOG CU GEORGE BANU
Moderator: Ionuț Sociu
FRA-JPN-ROU / FILM / 1H

16:00
Sala Lectoratul Francez (Facultatea de Litere) - ULBS
ÎNTÂLNIRI TEATRALE: TEATRUL TÂNĂR FRANCOFON
THEATRICAL MEETINGS: THE YOUNG FRANCOPHONE THEATRE
Cu Émile Lansman, Xavier Carrar, Lise Martin, Gustave Akakpo, Celine Delbecq, Marilyn Perreault, Pascal Brullemans și Alba Simina Stanciu
FRA-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 2H

16:00
BRD Scena 9
ÎN CĂUTAREA FERICIRII
Teatru  1h 10min  30lei; 20lei

16:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
N (A U M) TEXTE GELLU NAUM
Teatru  1h 30 min  20 lei

17:00Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
COURTNEY - O IUBIRE NEMAIVĂZUTĂ
Teatru  3h 40min cu pauză  30 lei; 20 lei

17:00
TNRS Sala Studio
CRUZIMEA FRUMUSEȚII ȘI A PUTERII (Laboratorul Phaedrei)
Dans  1h 10min  20 lei

17:00
Piața Mică
DOMNIȘOARA HOOLA-HOOP
Strada  30 min

17:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
HAI-HUI PE STRADĂ
Strada  45 min

17:00
CAVAS - ULBS
DE UNDE VINE DUREREA? / ALMOST, MAINE
Teatru  1h 30min  15lei; 10 lei

17:45
Piața Mică
DISTRACȚIE CU APĂ
Strada  45 min

17:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
FARMECUL INDIEI
Strada  1h

18:45
Piața Mică
CLOVNI DE MODĂ VECHE
Strada  50 min

19:00
SALA Virgil Flonda - ULBS
CLOWNTIGONA
Teatru  45min  15lei; 10lei

19:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala etaj
DE CE N-O FACEM ÎN DRUM?
teatru  1h 05min  20 lei

19:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca”
OIDIP
Teatru  1h 35min  40 lei; 30 lei

19:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
SUB ARIPA ÎNGERULUI
Strada  2h

19:15
Piața Mică
DOMNIȘOARA HOOLA-HOOP
Strada  30 min

19:30
Piaţa Mare - Scenă
LA SIBIU ÎN PIAŢA MARE, TÂRG DE N-ARE ASEMĂNARE!
THE OLD TIME’S FAIR
ANSAMBLUL FOLCLORIC PROFESIONIST CINDRELUL-JUNII SIBIULUI
ROU / PERFORMANCE / 2H

20:00
Piața Mică
DISTRACȚIE CU APĂ
Strada  45 min

20:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
N (A U M) TEXTE GELLU NAUM
Teatru  1h 30 min  20 lei

21:00
Piața Mică
CLOVNI DE MODĂ VECHE
Strada  50 min

21:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
HAI-HUI PE STRADĂ
Strada  45 min

21:00
Sala Thalia
ULTIMA BANDĂ A LUI KRAPP
teatru  1h 20min  40 lei; 10 lei

21:00
Biserica Fortificată Cisnădioara
WANTED
Teatru  1h  15lei; 10lei

21:30
Piața Mare – Scenă
RITUALURI: RITUALS
THE MISTERY OF BULGARIAN VOICES
BGR / MUZICĂ / 20MIN

21:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
FARMECUL INDIEI
Strada  1h

23:00
TNRS Sala Studio
CRUZIMEA FRUMUSEȚII ȘI A PUTERII (Laboratorul Phaedrei)
Dans  1h 10min  20 lei

23:00
CAVAS - ULBS
LOVE IS LOVE
Teatru  45 min  15lei; 10lei

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 48 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Sambata, 20 iunie 2015

11:00
Librăria Habitus
TEZAURELE CULTURII ȘI REGÂNDIREA LOR AZI
EIMUNTAS NEKROŠIUS ȘI ROMAN DOLZHANSKIY ÎN DIALOG CU GEORGE BANU
LTU-RUS-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H30MIN

13:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
BALETUL CULORILOR
Strada  50 min

13:00
Shopping City Sibiu
SHOPMANIA
Strada  45 min

13:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
FARMECUL INDIEI
Strada  1h

14:00
Librăria Habitus
ACTOR DE TEATRU - ACTOR DE FILM: ALEGERE IMPOSIBILĂ
KLAUS MARIA BRANDAUER ÎN DIALOG CU GEORGE BANU ŞI IRINA MARGARETA NISTOR
AUT-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H30MIN

16:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala etaj
LA ȚIGĂNCI
Teatru  1h 20min  20 lei

16:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
VIZUINA
Teatru  1h 05min  20 lei; 15 lei

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
MEPHISTO
Regia: István Szabó
Invitați: Klaus Maria Brandauer, Irina Margareta Nistor, George Banu
Moderator: Ionuț Sociu
HUN / FILM / 2H24MIN

16:00
Sala Lectoratul Francez (Facultatea de Litere) - ULBS
ÎNTÂLNIRI TEATRALE: TEATRUL TÂNĂR FRANCOFON: THEATRICAL MEETINGS: THE YOUNG FRANCOPHONE THEATRE
Cu Émile Lansman, Xavier Carrar, Lise Martin, Gustave Akakpo, Celine Delbecq, Marilyn Perreault, Pascal Brullemans și Alba Simina Stanciu
FRA-ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 2H

16:30
Catedrala Ortodoxă
CÂNTECUL CA MÂNTUIRE
Muzica  1h 20 min

17:00
CAVAS ULBS
CHINA DREAM
Teatru  1h 50 min  15lei; 10lei

17:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
FARMECUL INDIEI: SPIRIT OF INDIA
JAIPUR MAHARAJA BRASS
IND / STRADĂ / 45MIN

17:00
Piața Mică
CLOVNI DE MODĂ VECHE
Strada  50 min

17:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
DE CE HECUBA?!
Teatru, 1h 45min, 30 lei; 20 lei

17:30
Piaţa Mică
E ÎNTR-O...ROATĂ!
Strada  45 min

17:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
PARADA CAILOR IMPERIALI
Strada  45 min

18:00
Parcul Cetăţii
ALEEA CELEBRITĂŢILOR
EIMUNTAS NEKROŠIUS, KLAUS MARIA BRANDAUER, KAZUYOSHI KUSHIDA, NEIL LABUTE, JOËL POMMERAT

18:00
Dedeman
FANFARA KAFI: FANFARE KAFI
BRASS BAND KAFI
FRA / MUZICĂ / 45MIN

18:00
TNRS Sala Studio
LETTERS ( WORK IN PROGRESS)
Dans  30 min

18:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
BALETUL CULORILOR THE BALLERINAS
TEATRO PAVANA
NLD / STRADĂ / 45MIN

18:30
Piața Mică
OMUL CIRC
Strada  45 min

19:00
Sala Thalia
GALA CELEBRITĂŢILOR
CU MOMENTE DIN „FLAMENCO DE 5 STELE”
PREŢ BILETE: 40 LEI; 10 LEI

18:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
PARADA MĂȘTILOR
Strada  50 min

19:30
Piața Mică
CLOVNI DE MODĂ VECHE
Strada  50 min

20:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala etaj
LA ȚIGĂNCI
Teatru  1h 20min  20 lei

20:00
Casa de Cultură a Sindicatelor - Sala Mare
TANGO LA ÎNĂLȚIME
Dans  1h 10min  30lei; 20lei

20:15
Pietonala Nicolae Bălcescu
RITMURI AFRICANE
Strada  50 min

20:30
Piața Mică
COMIC, DAR PERICULOS!: THE ONLY ANIMAL HERE IS ME!
EL KOTE
CHL-FRA / STRADĂ / 45MIN

21:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
PARADA CAILOR IMPERIALI
Strada  45 min

21:00
Biserica Fortificată Cisnădioara
PUTEREA FEMINITĂȚII
Circ  50 min  15 lei

21:15
Piața Mică
HAI-HUI PE STRADĂ: ON THE ROAD
MABO BAND
ITA / STRADĂ / 45MIN

21:45
Piața Mare - Scenă
CONCERT VAMA
Muzica  1h

22:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca”
CARTEA LUI IOV
teatru  1h 40min  40 lei; 30 lei

22:00
TNRS Sala Faust
FAUST
Teatru  2h  40 lei

22:45
Piața Mare
WATERLITZ
Strada  60 min

23:00
TNRS Sala Studio
CE ÎMPODOBITĂ E LUMEA
Dans  50min  20 lei

23:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
HAMLET - PRINȚUL PĂCII
Teatru  1h 50min  15lei; 10lei

23:00
CAVAS - ULBS
RĂMĂȘIȚELE IUBIRII
Teatru  1h  15lei; 10lei

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 62 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Duminica, 21 iunie 2015

13:00
Librăria Habitus
CONFERINŢĂ SPECIALĂ MIRCEA DINESCU
ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H

13:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
BALETUL CULORILOR
Strada  50 min

13:30
Piaţa Mică
ARMATA NU E DE NOI!
Strada  30 min

14:00
Librăria Humanitas
ERIK EHN - FORME / SHAPES
Traducerea de Dan Sociu
Regia: Bogdan Sărătean
Invitaţi: Erik Ehn, Cosmin Chivu, Dan Sociu, Ioana Jucan
Moderator: Cătălin Ştefănescu
USA / SPECTACOLE LECTURĂ / 1H30MIN

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
MA CHAMBRE FROIDE UN FILM DE JOËL POMMERAT
COMPAGNIE LOUIS BROUILLARD
Moderator: Ionuț Sociu
FRA / FILM / 2H20MIN

16:00
Casa de Cultură a Sindicatelor - Sala Mare
TANGO LA ÎNĂLȚIME
Dans  1h 10min  30lei; 20lei

17:30
Piaţa Mică
E ÎNTR-O...ROATĂ!
Strada  45 min

17:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
RITMURI AFRICANE: FANFARE KAFI
BABELTOUR
FRA / STRADĂ / 45MIN

18:00
Sala Thalia
BEAU SOIR
muzica  1h 10min  30 lei; 10 lei

18:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
DE VÂNZARE / FOR SALE
Teatru  1h 35min  30 lei; 20 lei

18:00
TNRS Sala Studio
LUMI POSIBILE
Teatru, 1h 30 min, 20 lei

18:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
PARADA MĂȘTILOR: PARADA
FABER TEATER
ITA / STRADĂ / 50MIN

18:30
Piața Mică
OMUL CIRC
Strada  45 min

19:00
Cetatea Fortificată Cisnădioara
RITUALURI
Muzica  1h 20 min  15 lei

19:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
BALETUL CULORILOR
Strada  50 min

19:30
Piaţa Mică
UN TRIO DE NEDESPĂRŢIT
Strada  50 min

20:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
COADA
Teatru  1h 20min  20lei

20:00
BRD Scena 9
ILIADA
teatru  3h 30min cu pauză  30 lei; 20 lei

20:15
Pietonala Nicolae Bălcescu
HAI-HUI PE STRADĂ
Strada  45 min

20:30
Piaţa Mică
COMIC, DAR PERICULOS!
Strada  45 min

21:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
RITMURI AFRICANE
Strada  50 min

21;00
CAVAS - ULBS Sibiu
UN RĂSPUNS ARTISTIC
AN ARTISTIC ANSWER TO EVERYTHING THAT YOU THOUGHT WAS UNRESOLVABLE ABOUT THE WORLD
De: Mark Flisher, Oliver Bray și MA Performance
Regia: Mark Flisher, Oliver Bray
MA PERFORMANCE AT LEEDS BECKETT UNIVERSITY
GBR / TEATRU / 45MIN
SPECTACOL NERECOMANDAT CELOR SUB 16 ANI
PREŢ BILETE: 15 LEI; 10 LEI

21:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
VISÂND CU OCHII DESCHIȘI
Strada  45 min

22:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
DE VÂNZARE / FOR SALE
Teatru  1h 35min  30 lei; 20 lei

22:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca”
MARAT SADE
teatru  1h 30min  30 lei; 20 lei

22:30
Piața Mare
WATERLITZ
Strada  60 min

23:45
Piaţa Teatrului
FOCURI DE ARTIFICII
Strada  12 min

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 129 voturi
print format tell a friend
fits
FITS: Programul zilei de Duminica, 21 iunie 2015

13:00
Librăria Habitus
CONFERINŢĂ SPECIALĂ MIRCEA DINESCU
ROU / CONFERINȚE ȘI SEMINARII / 1H

13:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
BALETUL CULORILOR
Strada  50 min

13:30
Piaţa Mică
ARMATA NU E DE NOI!
Strada  30 min

14:00
Librăria Humanitas
ERIK EHN - FORME / SHAPES
Traducerea de Dan Sociu
Regia: Bogdan Sărătean
Invitaţi: Erik Ehn, Cosmin Chivu, Dan Sociu, Ioana Jucan
Moderator: Cătălin Ştefănescu
USA / SPECTACOLE LECTURĂ / 1H30MIN

16:00
Astra Film Cinema (Piața Mică, nr. 11)
MA CHAMBRE FROIDE UN FILM DE JOËL POMMERAT
COMPAGNIE LOUIS BROUILLARD
Moderator: Ionuț Sociu
FRA / FILM / 2H20MIN

16:00
Casa de Cultură a Sindicatelor - Sala Mare
TANGO LA ÎNĂLȚIME
Dans  1h 10min  30lei; 20lei

17:30
Piaţa Mică
E ÎNTR-O...ROATĂ!
Strada  45 min

17:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
RITMURI AFRICANE: FANFARE KAFI
BABELTOUR
FRA / STRADĂ / 45MIN

18:00
Sala Thalia
BEAU SOIR
muzica  1h 10min  30 lei; 10 lei

18:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
DE VÂNZARE / FOR SALE
Teatru  1h 35min  30 lei; 20 lei

18:00
TNRS Sala Studio
LUMI POSIBILE
Teatru, 1h 30 min, 20 lei

18:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
PARADA MĂȘTILOR: PARADA
FABER TEATER
ITA / STRADĂ / 50MIN

18:30
Piața Mică
OMUL CIRC
Strada  45 min

19:00
Cetatea Fortificată Cisnădioara
RITUALURI
Muzica  1h 20 min  15 lei

19:30
Pietonala Nicolae Bălcescu
BALETUL CULORILOR
Strada  50 min

19:30
Piaţa Mică
UN TRIO DE NEDESPĂRŢIT
Strada  50 min

20:00
Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong – Sala parter Sibiu
COADA
Teatru  1h 20min  20lei

20:00
BRD Scena 9
ILIADA
teatru  3h 30min cu pauză  30 lei; 20 lei

20:15
Pietonala Nicolae Bălcescu
HAI-HUI PE STRADĂ
Strada  45 min

20:30
Piaţa Mică
COMIC, DAR PERICULOS!
Strada  45 min

21:00
Pietonala Nicolae Bălcescu
RITMURI AFRICANE
Strada  50 min

21;00
CAVAS - ULBS Sibiu
UN RĂSPUNS ARTISTIC
AN ARTISTIC ANSWER TO EVERYTHING THAT YOU THOUGHT WAS UNRESOLVABLE ABOUT THE WORLD
De: Mark Flisher, Oliver Bray și MA Performance
Regia: Mark Flisher, Oliver Bray
MA PERFORMANCE AT LEEDS BECKETT UNIVERSITY
GBR / TEATRU / 45MIN
SPECTACOL NERECOMANDAT CELOR SUB 16 ANI
PREŢ BILETE: 15 LEI; 10 LEI

21:45
Pietonala Nicolae Bălcescu
VISÂND CU OCHII DESCHIȘI
Strada  45 min

22:00
Colegiul Naţional „Octavian Goga” - Sala de sport
DE VÂNZARE / FOR SALE
Teatru  1h 35min  30 lei; 20 lei

22:00
Teatrul Naţional „Radu Stanca”
MARAT SADE
teatru  1h 30min  30 lei; 20 lei

22:30
Piața Mare
WATERLITZ
Strada  60 min

23:45
Piaţa Teatrului
FOCURI DE ARTIFICII
Strada  12 min

Aţi văzut acest eveniment? V-a plăcut?
  • 129 voturi
print format tell a friend
Home|Evenimente|Institutii de cultura|Muzee|Istoria culturala|Personalitati|Biserici istorice
© 2011 Primaria Municipiului Sibiu | Design by MB Solutions SRL, All Rights Reserved.